Gure zaporeak dasta itzazu
Culinary Nation-aren bihotza
Ziurrenik Bizkaia bisitatzera eraman zaituen arrazoi nagusia gure gastronomia izan dela. Zuzen zaude. Euskal sukaldaritzak ospe handia dauka mundu-mailan, eta horretaz jabetuko zara berehala. Bizkaian tradizio handiko zaporeak dastatuko dituzu, eta Michelin izardun jatetxeko proposamenek ere tentatuko zaituzte.
Halaber, nazioarteko azken nobedadeak edota gure errezeta kuttunenak ikasteko parada ere izango duzu.
Jakina, ez zaitez joan gure pintxoak ezagutu gabe. Gure gastronomiako miniaturazko deliziak dira hauek, zure bidaia Bizkaian barrena zentzumen guztiekin disfrutatuko duzun esperientzia bilakatuz. On egin!


Bilbao-Bizkaia txakolinaren ibilbidea
Bilbao Bizkaia bere paisaia harrigarriagatik eta kultura aberatsagatik ez ezik, bere ardo bereizgarriagatik ere da ezaguna: txakolina.

Bilbao Bizkaia jomuga gastronomiko gisa bere aberastasunarengatik eta “pintxoen” kulturarengatik
Bilbao Bizkaia paisaia ederrekin bisitariak liluratzen dituen jomuga da, bereziki haren tradizio gastronomiko aberatsarengatik.

Bizkaia eta bere alderik gozoena
Bilbao Bizkaia mundu osoan ezaguna da bere gastronomia aberatsarengatik, merezimendu osoz. Pintxo eta plater tradizionalez gain, hainbat gozo eta postre dastagarri eta berezi ugari ditu.
.jpg/0f30c7d8-993e-797b-4d16-380192c0ae6e)
Gastronomy: 5 herri 5 espezialitaterekin
Ondo jatea gustatuko duen horietakoa zara? Leku aproposean zaude! Bilbao Bizkaia euskal gastronomiaren tenpluetako bat da eta, besteak beste, bakailaoa bizkaitar erara, pistoa edo marmitakoa bezalako plater gozo eta ezagunak ditu.
.jpg/1b65bd8d-2132-fc6a-65a9-f690bfbbfd34)
Txakolina, euskal identitatea duen ardoa
Txakolina Euskadiko altxor gastronomiko preziatuenetako bat da, Bilbao Bizkaiarena gehienbat non Bizkaiko Txakolina dugun. Graduazio moderatuko ardo zuri gaztea da, freskotasun eta azidotasun berezia dituena.

Lurretik platerrera
Gure soloetako produktuen kalitateak mundu mailara eraman du Bizkaiko gastronomia, eta hori gure plateretan ikus dezakezu.

Gure kulturako beste kultua
Gure kultura gastronomikoaren muinak ez dauka parekorik: edozein tabernako barra gainean sar daiteke eta Pintxo bezala ezaguna da
-
Ezagutu itzazu euskal gastronomiaren 3 errezeta tradizional
-
Bilbao Bizkaiko gastronomia bizitzeko aholkuak Oihana Abinagoitizekin
-
#FoodLover zara? Bilbao Bizkaia zure helmuga da
-
Gastronomia izarduna
-
Bizkaiko Txakolina, izaera propioko ardoa
-
Zentzumen guztiak sukaldean
-
Ohitura sutondoan
-
Bilboko ‘pintxo’ gozoenak
-
Menu Berezia, egunero
-
Gastronomia esperientzia ikaragarriak
-
Itsasoko menuko protagonistak
-
Gure kulturako beste kultua
-
Lurretik platerrera
-
De pintxos con Itziar Ituño
-
Saboreando la gastronomía de Bizkaia con Itziar Ituño
-
#FoodLovers-entzako menu gaindiezina
-
Txakolina, euskal identitatea duen ardoa
-
Bizkaia eta bere alderik gozoena
-
Gastronomy: 5 herri 5 espezialitaterekin
-
Bilbao Bizkaia jomuga gastronomiko gisa bere aberastasunarengatik eta “pintxoen” kulturarengatik
-
Bilbao-Bizkaia txakolinaren ibilbidea
-
Non jan Bilbon bilbotar gisa
-
Arrainaren garrantzia euskal gastronomian
-
Naturaren ikuskizuna Uriben
-
Santurtzi, itsasoari begira